Vierset

Ons nieuwste model is speciaal voor de horeca ontwikkeld. Dit is vooral te zien aan de capaciteit. Maar liefst vier ovens worden gelijktijdig door het zelfde vuur gevoed. Ieder van deze ovens kan afzonderlijk afgesloten worden van het vuur, waardoor de temperatuur drastisch afneemt. In drie van de vier ovens ligt een rooster, de vierde oven is uitgerust met een steen. Hierop kan bijvoorbeeld brood gebakken worden. Ook de bovenkant van de vuurhaard is voor de helft voorzien van een steen. Hierop kan worden gesteengrild, maar ook voor het warmhouden van vlees dat al klaar is, is deze steen uitermate geschikt. Ook zijn boven de steen twee steunen gemaakt, waarop bijvoorbeeld sauzen warm gehouden kunnen worden. Doordat ze niet zo dicht bij de vuurhaard zitten, zal de saus niet gaan koken. De hele four feu is van zware kwaliteit. Nergens is de wanddikte minder dan zes millimeter. Hierdoor weegt het geheel nogal veel, maar door de aangebrachte wielen, is de four feu toch makkelijk verplaatsbaar.

viersetviersetviersetvierset